Een kijkje in onze generator spuitcabine

25 juni 2023

Of het nu gaat om kleine of grote generatoren en of het nu gaat om kleine of grote aantallen, het is voor onze collega’s Melvin en Gene in Rotterdam geen probleem.

We vertellen graag wat meer over twee bijzondere opdrachten die we onlangs in onze spuitcabine hebben uitgevoerd.

2-componenten klus

Met onze speciale generatoren spuitcabine in Rotterdam kunnen we zowel enkele stuks als complete series in de kleuren van uw bedrijf, schip of andere gewenste kleurstelling spuiten. Zelfs indien er geen RAL nummer beschikbaar is, kunnen wij met een proefstukje in samenspraak met onze verfleverancier de juiste kleur voor u mengen. Omdat het milieu bij Caldic Techniek Belgium hoog in het vaandel staat, werken wij enkel met watergedragen verf. Zo hebben we onlangs voor onze één van onze klanten generatoren gespoten in een 2-componenten kleurstelling van metallic en watergedragen verf. Door het aantal generatoren en de noodzakelijke tijd die tussen het spuiten van de twee lagen moet zitten, vormde deze klus een mooie logistieke uitdaging! Ons team in de werkplaats is na deze klus weer een waardevolle ervaring rijker.

Maatwerk Generatoren

Standaard worden generatoren geleverd in een basis primer RAL7030. Voor dit project wenste de klant de kleur RAL5012 semi gloss waarbij we in dit geval speciaal de flensrand aan de voorzijde hebben meegespoten, omdat bij hen er niet aangeflensd wordt.

Een mooi voorbeeld van maatwerk uit onze spuiterij, want normaliter blijft de flensrand onbespoten omdat het een pasvlak is.

Ook een maatwerk spuitklus voor uw generatoren?

Bij Caldic Techniek leveren we graag het nodige maatwerk om de producten die we leveren optimaal aan te laten sluiten op het gebruik in uw bedrijf. We zetten graag een stapje extra om onder andere generatoren en machines niet alleen van de juiste specificaties maar ook van het juiste uiterlijk te voorzien. Heeft u ook een opdracht die u graag door onze generatoren spuiterij wil laten uitvoeren? Neem contact met ons op om verder te spreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze spuiterij?

Neem contact op met één van onze collega's

Partners