Spuitcabine Generatoren

31 augustus 2023

In onze generator werkplaats in Rotterdam beschikken we over een complete spuitcabine. Zo kunnen we uw generator volledig naar uw wensen en gebruiksklaar afleveren.

Maatwerk generatoren uit voorraad

Een van de grote voordelen die wij onze klanten bieden is de combinatie van onze uitgebreide voorraad generatoren en onze werkplaats inclusief spuitcabine. Dankzij de werkplaats en de spuitcabine kunnen wij vrijwel elke generator uit voorraad voorzien van de nodige aanpassingen en de juiste kleurstelling. Zo zijn we in staat uw op maat gemaakte generator gebruiksklaar te leveren, uit voorraad.

Minimale milieu belasting

Bij Caldic Techniek zijn we continu bezig om ervoor te zorgen dat onze activiteiten zo min mogelijk belastend zijn voor onze medewerkers en onze leefomgeving. Zo werken we in de spuitcabine enkel met watergedragen lakken voor het spuiten van generatoren. Heeft u vragen over verschillende soorten lak en de mate waarin zij geschikt zijn voor uw toepassing? Neem eens contact met ons op!

 

Caldic Techniek levert meerwaarde

Bij Caldic Techniek Belgium vinden we toegevoegde waarde belangrijk. Hiervoor hebben wij diverse services (diensten)  ontwikkeld, waar u op kunt bouwen.

Tijdens uw engineeringsproces staan onze mensen voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Omdat de betere oplossing kan vragen om maatwerk, hebben wij in onze werkplaatsen in Rotterdam de mogelijkheid generatoren te modificeren en tandriempoelies geheel volgens uw specificaties te produceren.

Wilt u meer weten over onze spuitcabine? We vertellen u graag meer over onze ervaringen en de verschillende mogelijkheden.

Vragen over de Spuitcabine voor Generatoren

Neem contact op met één van onze collega's