Jouw carrière bij Caldic Techniek Belgium

Als je bij Caldic Techniek Belgium komt werken, zul je ervaren dat wij als specialist in de markt voor energietechniek en aandrijftechniek een belangrijke bijdrage leveren aan het draaiende houden van de economie. Net als de wereld om ons heen, zijn we bij Caldic Techniek Belgium altijd in beweging. In ons dagelijks werk uit zich dat in de vele verschillende producten en onderdelen die wij leveren en de vele verschillende klanten die we adviseren en bedienen. Zo bieden we jou een beweeglijke en betekenisvolle werkomgeving, waarin volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling.

Wat wij bieden

Naast een leuke baan en gezellige collega’s is het natuurlijk ook van belang om te weten dat het goed zit met de arbeidsvoorwaarden die bij Caldic Techniek Belgium geboden worden:

  • Aantrekkelijk vast salaris
  • Verplaatsingsvergoeding
  • Groepsverzekering - aanvullend pensioen (ten laste van de onderneming)
  • Groepsverzekering - hospitalisatieverzekering voor het gezin (ten laste van de onderneming)
  • 20 Wettelijke vakantiedagen, max. 5 anciënniteitsdagen
  • Werken vanuit huis mogelijk
  • Studiekostenvergoeding

Wie wij zijn

Als we één eigenschap zouden moeten benoemen die kenmerkend is voor iedereen die bij Caldic Techniek Belgium werkt, is het onze toewijding aan het bieden van de perfecte oplossing. Dat betekent dat we belangstelling hebben voor de technische onderdelen die we leveren en de manier waarop die onderdelen toegepast worden. Daarnaast zijn we ook zeer betrokken bij onze klanten. Zo delen we onze uitgebreide kennis met hen en gaan we samen op zoek naar de best mogelijke oplossingen. En wanneer nodig zetten we vanzelfsprekend de extra stappen die helpen om een urgent probleem op te lossen.

Liesbeth Brouwer

Management Assistant/HRM

Wat wij doen

Bij Caldic Techniek Belgium zijn we gespecialiseerd in de toelevering van generatoren en onderdelen voor generatorsets, aandrijftechniek, tandriemoverbrengingen en conveyor componenten. Naast de toelevering van een ruim pakket aan machines, apparaten en onderdelen, onderscheiden we ons door de hoge mate van kennis en betrokkenheid van onze werknemers en een werkplaats bij onze zusteronderneming in Rotterdam vanuit waar maatwerk oplossingen geleverd kunnen worden, zoals aanpassingen aan generatoren en een in-huis-productie van tandriempoelies volgens klantspecificatie.

Waar wij voor staan

Naast de betrokkenheid en belangstelling richting onze klanten en de technische onderdelen die we hen leveren, zijn we bij Caldic Techniek Belgium ook betrokken en belangstellend voor elkaar, onze partners en onze omgeving. Beweging, balans, mens en milieu zijn dan ook vier kernbegrippen die een inzicht geven in de cultuur van ons bedrijf.

Beweging

Bij Caldic Techniek Belgium kennen we de kracht van energie en beweging. We zetten ons immers dag in dag uit in om belangrijke onderdelen van onze samenleving te helpen bouwen en draaiende te houden. Maar we kennen ook het belang van beweging voor onze medewerkers. Daarom bieden we altijd de mogelijkheid om verder te leren en te specialiseren, of door te groeien naar een andere functie. Ook zorgen we er met een afwisselend takenpakket en passende verantwoordelijkheden voor dat iedereen die bij ons werkt de vrijheid voelt om in beweging te blijven.

Balans

Om overbelasting van onze mensen te voorkomen helpen we elkaar waar we kunnen om een gezonde balans te bewaken tussen werk en privé. We zijn immers allemaal op ons best als we zowel thuis als op het werk goed in ons vel zitten. Zo is er bij Caldic Techniek Belgium indien de functie het toelaat de mogelijkheid tot thuiswerken. En natuurlijk helpen we actief in het zoeken naar oplossingen wanneer er privé dingen spelen.

Mens

Naast de plek waar we elke dag naar toe komen om te werken, is ons kantoor ook de plek waar we elkaar ontmoeten en waar een belangrijk deel van ons sociale leven zich afspeelt. De sfeer bij ons op kantoor is te omschrijven als open, informeel en persoonlijk. Zo wordt er elke dag samen geluncht, gaan we soms op restaurant en organiseren we een jaarlijkse kerstlunch samen met de collega’s in Rotterdam. Ook bieden we de mogelijkheid om elk jaar twee dagen vrijwilligerswerk te doen, zodat we ook op die manier een steentje bijdragen aan mens en maatschappij.

Milieu

Als toeleverancier van onderdelen die de verschillende delen van onze samenleving laten draaien, begrijpen we bij Caldic Techniek Belgium maar al te goed wat de impact van onze economie op de omgeving is. Daarom zijn we continu bezig met innovaties en initiatieven om onze manier van werken te verduurzamen en onze gezamenlijke impact op het milieu te verlagen. Zo helpen we klanten om hun processen schoner en energie-efficiënter te maken en hergebruiken we alle kartonnen verpakkingen die bij ons binnenkomen.

Vacatures

Staat jouw droomberoep er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie.