Benieuwd wie er verantwoordelijk is voor de nieuwe website van Caldic Techniek?

Graag laten wij jou kennismaken met de mensen achter onze organisatie, zij die ervoor zorgen dat Caldic Techniek in beweging blijft. We trappen af met Kimberley Berhitoe-Haslinger, verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie

Al meer dan 10 jaar bij de Caldic familie

In februari 2013 begon ik, Kimberley, bij de afdeling Corporate Communication van de Caldic groep. In deze periode vond de verhuizing van het hoofdkantoor van Caldic plaats, van de West Blaak in Rotterdam naar het prachtige pand op de Westerlaan. Mijn eerste project was dan ook het verzorgen van de feestelijke opening van het nieuwe kantoor. Een hele leuke én feestelijke manier om mijn carrière bij Caldic te beginnen dus!

Events/ Beurzen

Door de jaren heen heb ik een hoop leuke evenementen en beurzen mogen bezoeken. Het is altijd een mooie ervaring om samen met collega’s op pad te gaan en onze partners en klanten in levende lijve te ontmoeten. Het is enorm hard werken zo’n beurs, omdat je continu aan het luisteren en aan het vertellen bent, toch is het ook altijd wel weer ontspannen op een bepaalde manier. Je bent toch even weg samen.

Back to the business

Na acht jaar gewerkt te hebben voor het hoofdkantoor van Caldic is Kimberley geswitched naar dochter-onderneming Caldic Techniek om daar werd ik gevraagd om de marketing en communicatie bij dochter Caldic Techniek vorm te geven. Deze marketing en communicatie functie bestond op dat moment nog niet bij Caldic Techniek, dus dit was voor mij een mooie uitdaging en een uitgelezen mogelijkheid om de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren in te zetten. Wat me in het bijzonder trok aan deze mogelijkheid was het vooruitzicht weer wat dichter op de day-to-day business te zitten. Dichter bij de producten, dichter bij klanten en direct samenwerken met de mensen achter Caldic Techniek.

Verantwoordelijkheden

De marketing en communicatie functie was zoals gezegd een nieuwe functie bij Caldic Techniek. Dat betekent de voor mij dat er veel vanaf de grond moest worden opgebouwd. Een mooie mogelijkheid om daar vorm in aan te brengen was dat de website hard toe was aan vernieuwing. Met de nieuwe website als eerste project heb ik direct een boost kunnen geven aan het ontwikkelen van een eigen identiteit voor Caldic Techniek, bestaande uit een huisstijl en een strategie voor social media kanalen en interne en externe communicatie.

Een warm welkom bij de Caldic Techniek familie

Na mijn switch voelde ik me direct welkom bij mijn nieuwe collega’s van Caldic Techniek. Met enkele van hen had ik in het verleden al samengewerkt, dus ik wist wel een beetje wie ik tegen zou komen en ik was ook al een beetje bekend met enkele van de producten van Caldic Techniek. Desalniettemin had ik natuurlijk een hoop te leren over de organisatie, de mensen en de activiteiten van Caldic Techniek. Natuurlijk is het werken aan de nieuwe website ook een mooie manier geweest om het gehele bedrijf beter te leren kennen.

Gepassioneerde specialisten

Wat ik het leukste vind aan het werken bij CT is dat ik weer zo dicht op de business zit. Ik werk direct samen met collega’s die dagelijks met de core-business van onze organisatie bezig zijn en die met hun technische kennis en inzichten heel concreet meerwaarde bieden voor onze klanten. Daarnaast zitten we met ons kantoor ook nog eens letterlijk bovenop boven op onze business: de inhouse CNC-productie en generator werkplaats zorgen ervoor dat je hier op dagelijkse basis meekrijgt wat er in het hele bedrijf gaande is. Dat maakt het heel mooi om voor een technisch bedrijf als Caldic Techniek te werken!