Blijven uw producten staan op een overgang tussen twee transportbanden ?

19 juni 2024

De ATP transfertplaat van Movex is de oplossing.

Bij gebruik van klassieke overgangen zoals deadplates of niet-aangedreven rollen, lopen uw producten een groot risico om tussen twee transportbanen tot stilstand te komen. De Movex Zero ATP Pro is uitgerust met een modulaire mat met micro-pitch Serie 510 en is de kortste Active Transfer Plate of ATP die op de markt verkrijgbaar is.

Met zijn revolutionaire compacte vorm is de Zero ATP Pro de juiste keuze om verschillende transportbanden met elkaar te verbinden en een soepele productoverdracht te garanderen. Ze kan gemakkelijk in bestaande lijnen worden geïntegreerd om traditionele transfers te vervangen.

Video van de ATP Active Transfer Plate van Movex.

De voordelen worden duidelijk in de video. Zo zie je telkens wat er gebeurd met producten op een klassieke overgang en het veel betere resultaat met een Movex ATP transfert-plaat.

Reduceer de niet-aangedreven zone.

Door de ATP van Movex wordt de niet-aangedreven zone veel kleiner. Dus ideaal voor lichtere producten.

We maken het ontwerp voor u gemakkelijker met deze Engineering Manual van Movex

Movex heeft een uitgebreide Engineeringmanual met heel veel details en afbeeldingen hoe een ATP het best kan ingezet worden.

Heeft u nog vragen over de Active Transfert Plate ATP van Movex ?

Onze specialisten staan u graag te woord indien u een offerte wenst of indien u nog vragen heeft. Neem contact met ons op ( via mail of bel ons ) zodat wij onze kennis en inzichten met u kunnen delen.

Technisch advies van onze specialist nodig?

Neem contact op met één van onze collega's

Leveranciers & Merken

Download hier de complete cataloog en de Engineering Manual