Met 4 sterke merken onder één dak altijd de juiste conveyor oplossing in huis

16 oktober 2023

Sinds kort biedt Caldic Techniek Belgium als expert op het vlak van conveyors een nog completer pakket aan conveyor onderdelen. Ons assortiment bestaat nu uit de producten van de sterke merken Rexnord, MCC, Marbett en System Plast.

Met deze mooie merken in ons portfolio zijn wij de ideale partij voor eenieder die flessen, blikken, verpakte producten, voedingsmiddelen of auto’s transporteert of zelf conveyors bouwt.

Rexnord, MCC, Marbett en System Plast

Rexnord, MCC, Marbett en System Plast zijn alle vier bekende en toonaangevende merken binnen de wereld van conveyors. Deze merken staan bekend om de productie van innovatieve en kwalitatief goed aangeschreven onderdelen zoals conveyor componenten, transportkettingen en modulaire transportmatten.

Een sterker aanbod en nieuwe producten

Door met vier toonaangevende merken te werken is het assortiment zowel in de breedte als in de diepte zeer uitgebreid en is er altijd wel een perfecte oplossing te vinden. Daarnaast kunnen we ook de innovatieve nieuwe producten van deze merken steeds weer aan ons aanbod toevoegen. Zo is bijvoorbeeld de Modsort transportband een nieuwkomer in ons assortiment. Deze oplossing, die bestaat uit een transportband met kogels die in meerdere richtingen kunnen draaien, stelt je in staat producten op de band te selecteren. Een tweede belangrijke toevoeging zijn de kettingen en banden gemaakt van NGE, een chemisch en hittebestendig materiaal dat enkele zeer voordelige eigenschappen en kenmerken heeft.

Caldic Techniek levert meerwaarde

Wij vinden het belangrijk waarde toe te voegen in de hele keten. Hiervoor hebben wij diverse services ontwikkeld waar u op kunt bouwen.

Tijdens uw engineeringsproces staan onze mensen u met raad en daad bij. Omdat de betere oplossing kan vragen om maatwerk, hebben wij in onze werkplaatsen in Rotterdam de mogelijkheid generatoren te modificeren en tandriempoelies geheel volgens uw specificaties te produceren.

Wilt u meer weten over onze Conveyor Oplossingen? We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Technisch advies van onze specialist nodig?

Neem contact op met één van onze collega's

Leverancier en Merken