View this site in : Frans Engels

SDP SI Stock Drive


SDP/SI ontwikkelt oplossingen voor u sinds 1950.

Sinds 1950 hebben ontwerpers en ingenieurs gesteund op SDP/SI voor de ontwikkeling van componenten, assemblages en oplossingen op maat. SDP/SI is een Amerikaans bedrijf dat gesticht en gemanaged wordt door ingenieurs, waardoor we snappen wat onze klanten nodig hebben. Meer dan 100.000 componenten zowel in metrische als duimse maten zijn beschikbaar via de standaard catalogen en daarvan is er ook heel veel op stock beschikbaar.

Als een standaard component voor u niet de oplossing is, werkt SDP/SI alternatieve oplossingen op maat voor u uit. Door ontwerp, ontwikkeling, productie, assemblage en het finaal testen op de één en dezelfde locatie te centraliseren, garanderen we een eindproduct dat aan uw hoge verwachtingen gaat voldoen.

SDP/SI is gespecialiseerd in productie van gefreesde en gedraaide onderdelen, precisie-vertanding en spuitgieten van componenten.

Onze kwaliteitscontroles resulteren in superieure producten. We ontwikkelen en investeren voortdurend in nieuwe technologieën, processen en methodes om optimale producten te produceren. SDP/SI is vooral gespecialiseerd in kleinere pulleys en precisietandwielen. "We set ideas into motion", dus ideeën omzetten in beweging, of het nu een miniatuur pomp is voor medische toepassingen, onderdelen voor een communicatie-sateliet, componenten of speciale assemblages voor een 3D printer of de Mars Rover, SDP/SI is marktleider in innovatieve oplossingen.

SDP/SI heeft een uitgebreide range miniatuur tandriempoelies voor de lagere vermogens, die worden toegepast in meerdere toepassingen zoals o.a. bureaumachines en kleinere machines.

Bekijk hier ook even de nieuwsbrief over FAIRLOC,  het ideale systeem van SDP/SI voor het vastzetten van kleine roterende onderdelen.

De poelies zijn in diverse uitvoeringen leverbaar in kleine steekmaten:

1. gespoten kunststof

2. gespoten kunststof met versterkte aluminium of messing inzetnaaf

3. aluminium en staal

Ook andere miniatuur onderdelen zoals socket head screws, vijzen met nylon klempunt, kleine koppelingen etc.. zijn meestal uit stock leverbaar.

Caldic Techniek Belgium is uw Europese verdeler voor de producten van SDP/SI.

Bezoek even de online website van SDP/SI en we bezorgen u daarna graag een gedetailleerde offerte inclusief levering in België ...