View this site in : French Engels

TECOM heeft een nieuwe cataloog versie 2023

03-03-2023

TECOM heeft een nieuwe cataloog versie 2023

Caldic Techniek Belgium is uw verdeler van TECOM voor België en Luxemburg.

TECOM heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kettingen en komponenten voor transporttoepassingen.

De artikelen in de NIEUWE catalogus 2023 zijn ontworpen, geproduceerd en getest in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen.

TECOM is specialiseerd in de volgende producten en heeft ook heel veel op stock liggen, dus korte levertermijnen zijn mogelijk.

Conveyor componenten

Steunelementen en geleidingscomponenten gemaakt uit kunststof, verzinkt staal en roestvrij staal, schroefdraadbussen voor ronde en vierkante buizen, geschikt voor alle soorten toepassingen.


Speciale producten

Speciale producten zoals kettingen en accessoires, rol kettingen, cardan kettingen, sprockets, geleidinsgprofielen op maat etc..  

Lager blokken

Zelfuitlijnende lagersteunen gemaakt van kunsthars, bestand tegen corrosie, ideaal voor de voedings- en farmaceutische industrie.

Stel en regelvoeten

Transportband-componenten ontworpen voor de drank- en voedingsindustrie, stelvoeten, koppen, beugels, klemmen voor geleidingen geproduceerd in kunststof en verkrijgbaar met roestvrijstalen of verzinkte draadstangen en moeren.

De nieuwigheden in deze cataloog zijn telkens in het rood gemarkeerd in de linker-bovenhoek van de product-overzicht-bladen.

Zo hebben we onder andere de volgende innovaties:

De UCF lagerblokken waren reeds beschikbaar in wit of zwarte kunststof. Ze zijn nu speciaal op vraag van de voedingsindustrie ook beschikbaar in blauwe kunststof.

Ook nieuw is dat we de UCF lagerblokken nu ook produceren met gereduceerde contactvlakken, om nog beter te kunnen reinigen. De afstandstukken zorgen voor een betere toegang.

De UCF reeks wordt standaard uitgevoerd met uitgespaarde ruimtes , maar is nu ook beschikbaar in volle, nog steviger uitvoering in de Solid reeks ( wordt aangeduid met S op de databladen). 

Ook nieuw zijn de stelvoeten type 129 met solide geschilderde STALEN voetplaat met een voetdiameter van 160 mm.

Nieuwe inox rail-bevestigingen type 408 voor asdiameter 20:

Nieuwe keerwielen in splituitvoering voor flessenkettingen type 815, 820 en 831

Verder is de traditoneel groene ketting-geleiding type 381 nu ook verkrijgbaar in blauwe kleur op vraag van de voedingsindustrie.

En nog veel meer.

Klik op de onderstaande link om de cataloog van TECOM te bekijken.

Link naar de TECOM-cataloog 2023.


Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81