View this site in : Frans English

STAGNOLI produceert kunststoffen tandwielen voor automotive.

04-10-2019

STAGNOLI produceert kunststoffen tandwielen voor automotive.

Caldic Techniek Belgium is uw verdeler van de kunststof componenten geproduceerd door STAGNOLI voor de Belgische en Luxemburgse markt.

De automobiel-sector evolueert constant met als doel het voertuig lichter en beter te maken. Door metalen componenten te vervangen door kunststof componenten wordt het gewicht van de wagen gereduceerd. Er wordt ook meer aandacht aan aerodynamica, zoals bij sportwagens, waar actieve spoilers zorgen voor meer grip op de weg door bij hogere snelheid de vorm van de wagen aan te passen. 

Deze "actief bewegende componenten" of "actieve spoilers" worden meestal op de achterkant van het voertuig geplaatst, maar ze kunnen ook in andere delen van de carroserie gebruikt worden en dan worden ze "diffusers" of " deflectors" genoemd. 

Dit kan ook nuttig zijn in geval van een noodstop, vb een korte rem bij hoge snelheid.

Stagnoli produceert kunststoffen tandwielen voor automotive.

Stagnoli produceert onder competitieve condities dank zij hun constante hoge kwaliteit, de uitgebreide know-how op vlak van kunststoffen en hun technologie de tandriemen die deze actieve spoilers positioneren.

Stagnoli ( uit Lonato in Italië) selecteert voor elke toepassing de meest aangepaste kunststof , daarbij ook rekening houdende met parameters zoals temperaturen, krachten, spanningen, etc..

Heeft u ook een project voor kunststoffen tandwielen ? Neem dan contact op met Caldic Techniek Belgium.

Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81
+32 2 720 81 01