View this site in : Frans Engels

Neugart presenteert de nieuwe NGV reductiekast voor automatische voertuigen(AGV's)

13-12-2019

Neugart presenteert de nieuwe NGV reductiekast voor automatische voertuigen(AGV's)

Caldic Techniek Belgium is uw verdeler voor België en Luxemburg van de hoog-kwalitatieve planetaire reductiekasten geproduceerd door Neugart Gmbh.

De Neugart NGV is een nieuw ontwikkelde planetaire reductie met geïntegreerde loopwielen voor AGV’s.

Neugart zorgt voor de ideale reductiekast voor uw automatisch voertuig.

AGV’s moeten voortdurend zware ladingen transporteren. De Neugart NGV zal u overtuigen met zijn compact ontwerp, zijn hoge efficiëntie en lange levensduur.

Bij AGV’ s zit de reductiekast normaal ingebouwd in het loopwiel. Dus moet het reductiekast het volledig gewicht van het voertuig en de lading dragen.

De lagering van de NGV bestaat uit schuin opgestelde rollagers, zodat die hoge krachten kunnen dragen. U heeft met de NGV dus geen extra steunpunten nodig om het loopwiel te ondersteunen.

Een hoog rendement : Hoe energie-efficiënter een AGV functioneert, des te groter zijn bereik zal zijn. Dit is vooral belanrijk voor voertuigen op batterijen. De NGV reductiekast heeft een hoog rendement van 95 procent of meer.

Zeer compact : AGV hebben weinig plaats beschikbaar voor reductiekasten. Ze moeten dus zeer compact zijn. De speciaal voor de NGV ontwikkelde loopwielen omvatten de reductiekast bijna volledig. Dat bespaart dus heel veel plaats. De reductirkast kan met een montageplaat gemonteerd worden, maar kan ook direct op de motor gemonteerd worden. In dat geval wordt het zonnewiel van de planetaire NGV reductiekast direct op de as van de motor gemonteerd. De inbouwlengte is hierdoor nog korter.

Ook de verbinding tussen het chassis en de NGV werd speciaal bekeken. De montageflens van de NGV is optimaal gepositioneerd zodat deze past op het chassis. Het is ook mogelijk om motor en reductiekast van buiten naar binnen te positioneren. De montageflens is zowel voorzien van gladde boringen en boringen met schroefdraad

Past ook op uw motor:  Neugart heeft een uitgebreid pakket aan montageplaten om bijna alle bestaande motoren te monteren op de NGV.

U kunt dus het motormerk en de sturing van uw voorkeur gebruiken.

Een efficiënte oplossing : De 2 traps reductiekast is gebaseerd op het succesvol E gamma, zodat dit zorgt voor een hoog rendement, een lange levensduur, en een hoge nauwkeurigheid van ongeveer 12 boogminuten, met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bestendig tegen vuil en water: De NGV is voorzien van een speciale radiale afdichtingsring met een bescherminggraad van IP65

Gemakkelijke installatie en onderhoudsvrij.

De NGV reductiekast bestaat in drie modellen met maximale belastingen van 400 kg tot 1200 kg per kast.

Er bestaan speciaal ontwikkelde loopwielen met een PU loopvlak en met drie verschillende diameter: 160 mm, 200 mm or 250 mm.

Bekijk hier de Neugart NGV brochure door op onderstaande foto te klikken.

Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81
+32 2 720 81 01