View this site in : Frans Engels

Neugart presenteert de PFHE : De economische oplossing voor hoge radiale krachten.

03-10-2019

Neugart presenteert de PFHE : De economische oplossing voor hoge radiale krachten.

Caldic Techniek Belgium is uw verdeler voor de hoogkwalitatieve planetaire reductiekasten geproduceerd door Neugart Gmbh voor België en Luxemburg.

Neugart Gmbh stelt u graag zijn nieuwe planetaire reductiekast PFHE voor .

De PFHE heeft twee speciale voorgespannen schuin-opgestelde rol-lagers. Deze kunnen een aanzienlijke kracht absorberen, niettegenstaande hun compacte ontwerp. 

Doordoor kan deze nieuwontwikkelde reductiekast aan de aandrijfkracht een radiaalkracht aan tot 5100 N, wat deze interessant maakt voor toepassingen met tandwielen of tandriempulleys. 

De probleemloze verbinding met de aandrijfflens maakt een aansluiting mogelijk volgens de EN ISO 9409-1 norm ( zonder passtiftboring). Hiredoor kan deze PFHE reductie gemakkelijk en snel geïntegreert worden. De aandrijfflens wordt aangepast in functie van uw motor.

Een radiale asafdichting zorgt aan de uitgangskant voor een afdichting conform IP65. Stof en sproeiwater gaan dus de werking van de PFHE niet kunnen beïnvloeden, zodat deze reductiekast ingezet kan worden in een groot aantal toepassingen. Met de levenslange smering is de PFHE  onderhoudsvrij. De rechte vertanding zorgt voor hoge vermogensdichtheid.

Het reeds brede gamma van planetaire reductiekasten van Neugart wordt met de PFHE nog verder uitgebreidt. De PFHE biedt als nieuw bestanddeel van Economy Line dezelfde voordelen van de bekende én bewezen productlijn. Dus een product met lange levensduur, met sterke prestaties en een uitgesproken goede prijs kwaliteits verhouding.

Het model is beschikbaar in drie bouwgroottes met respectievelijke boordiameters aan de uitgangsflens van 64, 90 en 110 mm en dat in één en tweetraps-uitvoering met een ratio van 3 tot 100.

De PFHE kombineert de zeer compacte bouwwijze van het bestaande PLFE-model met een versterkte uitgang.

Deze nieuwe planetaire PFHE reductiekast voor zware toepassingen met hoge radiale krachten wordt als primeur getoont op Motek in Stutgart en is vanaf Oktober 2019 leverbaar vanaf 1 stuk.

Klik hier voor meer details over de PFHE ( link naar website Neugart Gmbh)  .

Klik hier voor de nieuwe Neugart catalogus 2019 met de nieuwe PFHE.

Klik hier voor de folder van de PFHE.

Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81
+32 2 720 81 01