View this site in : French Engels

Neugart maakt het u gemakkelijk met de TEC DATA FINDER software

24-06-2019

Neugart maakt het u gemakkelijk met de TEC DATA FINDER software

De uitgebreide Tec Data Finder software (TDF) van Neugart Gmbh is een innovatief online-programma om planetaire reductiekasten te dimensioneren. Dit programma heeft nu ook een verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

De gratis Tec Data Finder software (TDF) van Neugart is nu ook onderweg bruikbaar op mobiele toestellen. De layout van de software past zich automatisch aan bij voorbeeld een smartphone. 

Hier ziet u hoe gemakkelijk TDF te gebruiken is op een Iphone.

Een ander voordeel is de flexibiliteit van het TDF programma. U kunt starten door de motor te selecteren, maar u kunt echter ook starten door de reductiekast te kiezen. De TDF software checkt of de geometrie van de reductiekast en de motor op elkaar afgestemd zijn en automatisch worden de mogelijkheden bijgestuurd. Dus enkel reductiekasten worden getoond die passen op uw motor of enkel de motorversies worden getoond die passen op de reductiekast. Zo kunt u veel sneller en gemakkelijker een keuze maken

Bent u een nieuwe gebruiker van de TDF software, dan bieden de met foto’s aangevulde toelichtingsschermen extra hulp om gemakkelijk het programma te gebruiken. Ook heeft u nu de automatische configuratie knop ter beschikking waarmee u alle opties van een reductiekast automatisch kan laten configureren. We tonen u ook altijd de meest goedkope mogelijkheid om uw ontwerpkosten onder controle te kunnen houden.

Het motor-data-bestand van het TDF programma omvat momenteel detailgegevens van meer dan 17.000 motoren van nagenoeg alle gangbare motorfabrikanten. Een nieuwe motor kan heel gemakkelijk worden toegevoegd. De ingave van nieuwe data wordt interactief ondersteund door het programma en data kan zowel in metrische als duimse maten worden ingegeven.

Een extra highlight is de mogelijkheid om tot 5 reductiekasten met elkaar te vergelijken Technische verschillen worden na een eenvoudige klik in het grijs aangegeven. Zo wordt het voor u direct duidelijk welke Neugart reductiekast het best op uw motor zal passen.

Na de configuratie kunnen 3D tekeningen ( step, dwg), technische databladen en offertes heel simpelweg worden aangevraagd.

U mag de aangemaakte pdf’s ook aan ons doorsturen per e-mail.

Klik hier voor TEC DATA FINDER.

Ook gemakkelijk is dat TDF kompatibel is met het Neugart Calculation Program (NCP). De TDF software checkt de geometrie van de montageplaat tussen motor en reductiekast. En het NCP programma wordt gebruikt om een toepassing van de motor-reductie combinatie te simuleren . U kunt een NCP controle bestand genereren vanuit TDF . Dit controle bestand wordt ingelezen in de NCP software en zo wordt onmiddelijk motordata en reductordata ingelezen in de applicatie-software. U dient dan enkel nog de juiste toepassing te selecteren en de data ( zoals belasting, snelheden, versnellingen etc) in te geven. Het NCP 4.1 programma kan kostenloos, veilig en zonder enige verplichting van de website van Neugart Gmbh gedownload worden.

Klik hier voor het programma NCP 4.1

Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81
+32 2 720 81 01