View this site in : Frans Engels

MOVEX: Caldic Techniek Belgium is Uw verdeler van MOVEX voor België en Luxemburg

06-05-2019

MOVEX: Caldic Techniek Belgium is Uw verdeler van MOVEX voor België en Luxemburg

 Caldic Techniek Belgium presenteert u graag de nieuwe MOVEX 2019 cataloog:

Caldic Techniek Belgium heeft reeds een breed gamma aan producten voor aandrijftechniek en is ook verdeler voor Movex in België en Luxemburg.

Movex is een jonge, ambitieuze, dynamische, innovatieve en oplossingsgericht bedrijf, maar het is ook een bedrijf met traditie en ervaring.

Movex werd gesticht in 2011 en gebruikt zijn aanzienlijke ervaring van transporttechniek om zijn klanten technisch kwalitatieve en innovatieve producten aan te bieden aan een zeer competitieve prijs.

Dit familiebedrijf is sterk gedreven om de meest diverse en gedifferentieerde producten en diensten aan te bieden aan zijn klanten. Movex speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van markt-leidende oplossingen voor de drankindustrie, de voedingsindustrie, de auto-productie, verpakkingsindustrie en procesautomatisatie.

Movex werkt aan lange termijns relaties met zijn eindklanten in Europa en de rest van de wereld. 

Het interessante en competitieve productgamma van Movex bestaat uit de volgende producten: 

A: Flessenkettingen en modulaire banden

Een uitgebreid gamma van hoog kwalitatieve flessenkettingen en modulaire tapijten voor de meest uiteenlopende toepassingen.  

B: Bochtprofielen

Bocht-profielen in verschillende materialen om te resulteren in een zo laag mogelijke wrijvingscoëfficiënt, dus zo laag mogelijk energieverbruik, een minimale slijtage en dus maximale levensduur.

C: Sprockets en Idlers

Sprockets zijn een van de meest belangrijke elementen in een transportsysteem. Een goed ontworpen en gedimensioneerde sprocket zorgt voor een vlotte beweging en efficient transport gedurende een maximale levensduur. 

D: Conveyor componenten

Een uitgebreid gamma van bevestigings- en geleidingsmateriaal voor verschillende types van transportsystemen met een slimme en doordachte engineering.

E: Lagers

Een breed gamma aan lagers met kunststof behuizing en lagers met hoge kwaliteit. Ideaal voor de drankindustrie en voeding in vochtige omstandigheden. 

Download hier de nieuwe cataloog MOVEX 2019 


.
'
Bekijk hier een aantal newsitems van nieuwe MOVEX ontwikkelingen:
.
.
.
.
.
Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81
+32 2 720 81 01